Serveis

Pintem amb tota classe de pintures líquides tirades amb pistola com pintures sintètiques, epòxids, poliuretà, acrílics, metal.litzats... Dins d'una cabina de (........) i amb una possibilitat de càrrega de material de (......kg)

La pintura líquida ofereix múltiples aplicacions a diferents superfícies, peces i objectes aconseguint un acabat final també molt variat, ja sigui amb textures o colors fora d'una carta de colors. Dintre del món de la pinutra també hi ha moltes possibilitats a l'hora de treballar. Per això tan podem treballar en el sector industrial, com pintant material d'obra i construcció com perfileria, portal, persianes... Com també a nivell més individual amb decoració més personalitzada a demanda del client.

La major part del nostre treball es a dins de les nostres instal.lacions, però si per diverses causes com pot ser les dimensions del material, el pes o la imossibilitat de traslladar el material, nosaltres ens podem desplaçar i ens adaptem a anar a pintar al es instal.lacions del client sempre que sigui possible. 

Pel que fa les obres, el major volum el fem dins les nostres instal.lacions però també fem repàs in situ i reparacions tant d'interior com d'exterior de vivendes i maquinària.

Treballem amb marques punteres de pintura amb la seva corresponent fixa tècnica i fitxa de seguretat. Sempre que es vulgui es pot disposar d'elles. Podem aconseguir fer qualsevol color de la mostra que ens porten que no es troba dintre d'una carta de colors i també aconseguir diferents acabats com texturitzat, efecte rovell, brillant...