Serveis

Pintem amb tota classe de pintures líquides tirades amb pistola com pintures sintètiques, epòxids, poliuretà, acrílics, metal·litzats... Dins d'una cabina de (........) i amb una possibilitat de càrrega de material de (......kg)

La pintura líquida ofereix múltiples aplicacions a diferents superfícies, peces i objectes aconseguint un acabat final també molt variat, ja sigui amb textures o colors fora d'una carta de colors. Dintre del món de la pintura també hi ha moltes possibilitats a l'hora de treballar. Per això tan podem treballar en el sector industrial, com pintant material d'obra i construcció com perfilaria, portal, persianes... Com també a nivell més individual amb decoració més personalitzada a demanda del client.

La major part del nostre treball es a dins de les nostres instal·lacions, però si per diverses causes com pot ser les dimensions del material, el pes o la impossibilitat de traslladar el material, nosaltres ens podem desplaçar i ens adaptem a anar a pintar al es instal·lacions del client sempre que sigui possible. 

Pel que fa les obres, el major volum el fem dins les nostres instal·lacions però també fem repàs in situ i reparacions tant d'interior com d'exterior de vivendes i maquinària.